Sivut

1. maaliskuuta 2014

Maaliskuu

Nyt ollaan sitten virallisesti kevään puolella. Jospa minäkin heräisin tästä talvihorroksesta. Tosiaan, kuten ehkä olette huomanneet, on blogin päivittäminen taas jäänyt. Minulla on jonkin sortit kevätväsymys menossa. Ei vain jaksaisi tehdä yhtään mitään. Viikot on tuntuneet toooooooosi pitkiltä ja raskailta, eikä viikonloput riitä palautumiseen, ainakaan jos on jotain ohjelmaa. Jos viikonloppuna on aikaa tehdä jotain, minulla iskee kauhea saamattomuus ja ajattelen vain kaikkea mitä pitäisi tehdä ja siihen se sitten jääkin.

Ollaan O:n kanssa jaettu häihin liittyviä tehtäviä pitkin kevättä ja melkein ahdistaa katsoa kalenteria ja näitä To Do-listoja. Voinkin sanoa että helmikuun tekemiset jäi aika lailla tekemättä, ja nyt ne kasaantuvatkin mukavasti maaliskuun puolelle. Noh, jos tämä lisääntyvä valo saisi ihmeitä aikaan...

Ja tosiaan, tästä tulee nyt kilometripostaus kun vihdoin saan aikaiseksi kirjoittaa :)

Voisin ensin esitellä viimeisimmät hankinnat. Vuoden ajan olen kuolannut Etsystä erästä tiettyä laukkua ja tammikuussa sain O:lta "luvan" tilata sen. Laukun hinta ja etenkin postikulut hirvittivät hieman, mutta kun ollaan säästetty melkein kaikessa tähän mennessä niin tilasin sitten kuitenkin sen laukun hyvin mielin. Tadaa:



Värinä meidän toinen teemaväri eli vanha roosa <3

Seuraavana ostoksena asia missä ajattelin että saadaan säästettyä. Nimikirjaimilla varustetut skumppalasit. Minä pidin näitä turhina ja ajattelin että pihistetään, mutta kun tammikuisessa palaverissa pitopalvelu kyseli näistä niin O:han halusi ne samantien. Löysin facebookin kautta ihmisen joka kaivertaa näitä ja niin lähti tilaus menemään.



 Bestmanille päätettiin tilata tuoppi, ja O vaikutti olevan oikein tyytyväinen lopputulokseen

Netin syövereistä, Etsystä tämäkin muistaakseni, löytyi aivan ihana hiuskoru. Olen nyt pyöritellyt mielessä paljon hääkampausta (täytyykin tehdä tästä ihan oma postaus!) ja kyllä siinä tällainen hiuskoru täytyy olla. Minä en ikinä ole välittänyt blingblingistä ja niinpä piti etsiä jotain aivan muuta. Kukat hiuksissa ovat aina miellyttäneet ja pitkään selasin netin valikoimia. Tuntui ettei oikeanväristä (vanha roosa tai vastaava) löydy mistään ja olin jo valmis ostamaan vaikka valkoisen kukan. Sitten löysin ihastuttavan hiuskukan ja lähetin myyjälle kyselyä, josko häneltä löytyisi sama kukka eri värisenä. Hän sitten ehdottikin ihan eri kukkaa ja se oli siinä. Taas tilausta menemään. :) Vielä en ole tätä kokeillut, kun en halua että O näkee ja hänhän on viime aikoina ollut jatkuvasti kotona :) Mutta luulenpa että tämä päätyy kampaukseen sitten hääpäivänä. Värinä "blush pink", hieman likaisen roosan näköinen. Minä tykkään!



Tiger on tullut todella tutuksi viime aikoina, kun tuntuu että sieltä löytyy tosi paljon meidän häihin sopivia juttuja ja askartelutarvikkeita. Yhtenä päivänä löysin tällaisen magneettisetin

Tarkoituksena ottaa hääpäivänä portettikuvauksissa tämäntapaisia kuvia


Kuvat täältä
Ja löytyihän sieltä myös juuttinaru jota käytin näiden purkkien koristelemiseen. Vihdoin löysin inspiraation aloittaa hääaskartelut uudelleen. Nämä purkit tulevat siis pöytiin ison kukka-asetelman lisäksi ja niihin tulee muutama kukka. Tässä on alle puolet tarvittavista purkeista, lisää on siis vielä koristeltava ja ennenkaikkea kerättävä purkkeja :)



Sain myös tilattua kukat häitä varten. Oikeista kukista tulee minulle kimppu ja O:lle, bestmanille, meidän veljille ja isille yhteensä 6 viehettä. Tästäkin lupaan kirjoittaa enemmän omassa postauksessa. Niin, ja ollaanhan me käyty jo tanssikurssillakin jo, harjoitukset 3/5 suoritettu :)
Ja koska ollaan vähän hätähousuja niin päätettiin hakea häiden juotavat jo tämän kuun lopussa. Matka on maksettu ja sain töistäkin 2 päivää vapaata. Haetaan juomat siis Tallinnasta ja yritetään saada kaikki mahtumaan henkilöautoon, kun pakettiautoa ei saatu lainaan mistään. Piti ensin lähteä päivämatkalle eli aamulla Tallinnaan ja iltapäivällä takaisin mutta O halusi ensin maistella viinejä ja minä haluan kierrellä kaupungissa :) Ihana miniloma siis tiedossa n. 3 viikon kuluttua, jes!

Huhhuh, tulipas taas paljon asiaa :) Nyt minä jatkan lauantai-iltaa nauttien O:n ja koiran seurasta :) Huomenna lähdetään kirpputoreja kiertämään, hääjutut mielessä tottakai. Mahtavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita kaikki, paljon olette saaneet aikaan:) ilmeisimme magneetit tigeristä?:) täytyy hakea kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sieltähän ne :) Vaarallinen kauppa, aina löytyy jotain. Vähän niin kuin Ikea :)

      Poista
  2. Tosi upeat nuo kaiverretut lasit! Meilläkin sulhanen haluaisi sellaiset ja itse olen hieman vastahankaan, mutta katsotaan kui käy. Tsemppiä ja jaksamista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mekään niitä olisi tilattu ellei sulhanen niin kovasti olisi sellaisia halunnut. Ei tosiaan edes tiennyt tällaisista ennen tammikuuta. Ja olin kai niin otettu kun yhtäkkiä osoitti palavaa kiinnostusta jotain häihin liittyvää kohtaan :D

      Poista