20. maaliskuuta 2014

Kampauspohdintoja

Kohta pitäisi käydä kampaajan juttusilla ja varata aika koekampaukseen ja koemeikkiin. Kampausidea onkin elänyt hieman siitä mitä se aluksi oli enkä nyt ihan tiedä mitä haluan. Ensimmäiset ajatukset kampaukseen liittyen oli että haluan kiharaa ja löysän niskanutturan. Nyt olen kuitenkin aivan suunnattoman ihastunut lettikampauksiin, enkä tiedä kestäisikö tuollainen kiharakampaus minun hiuksissa koko päivää. Minulla on siis piikkisuorat ja todella liukkaat hiukset. Mutta entä jos nämä jotenkin yhdistäisi? Kuten kukkien kanssa, päätin tehdä kampauksistakin kollaasin, se on ainoa tapa selittää mitä haluan :D


Aluksi siis ihastuin kuvaan 1,3 ja 4 mutta nyt haluankin jotain kuvan 5,8 ja 9 tapaista. Ranskalainen letti ja kiharat, ehkä sellaisen voisi yhdistää? Kampaajani on kuulemma erikoisen hyvä juuri ranskalaisten lettien tekemisessä.

Minulle tulee kukka hiuksiin, se onkin sitten ainoa varma asia. Ajattelin myös kysäistä kampaajalta että riittääkö omat, todella pitkät hiukseni tuollaiseen kampaukseen vai joudunko ostamaan pidennykset vielä lisäksi jostain.

Tarkoituksena siis saada rento mutta kaunis kampaus. Löytyykö kuvista suosikkia? Joku muu jolla samankanlaisia ajatuksia kampauksesta?

4 kommenttia:

 1. 8, 9, 10 miellyttävät näistä eniten minua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kaikissa kuvissa on joku asia josta tykkään, mutta mikään kampaus yksinään ei ole juuri oikeanlainen :) Tuo 6 on myös aivan ihana, sitä kuvaa fiilistelin pitkään

   Poista
 2. Itse ihastuin näitä numero 2 :seen :) Muutkin kyllä todella kauniita!

  VastaaPoista
 3. Tuo 8 on ihan täydellinen! Myös seiskan kampauksen ja hiuskoristeen yhdistelmä on upea. :)

  VastaaPoista