10. kesäkuuta 2012

Ihana, jännittävä kesä

Kesä on vihdoinkin alkanut, ja se tarkoittaa vapautta tehdä mitä huvittaa. Olen nimittäin työtön tällä hetkellä. Valmistuin joulukuussa ja pääsin heti töihin, tosin vain sijaisuutta tekemään. Ja kuten Turussa on tapana, kaikki sijaiset laitetaan pois kesän ajaksi. No, eipä tuo haittaa. Uusi sopimus alkaa elokuussa ja siihen saakka saan tehdä kaikkia niitä mukavia asioita, joita en vuoden aikana jaksanut/ehtinyt.

Ensimmäisenä listalla on tietysti kesästä ja auringosta nauttiminen. Heti sen jälkeen tulee kuitenkin rakas harrastukseni ompelu. Koko kevään olen suunnitellut ompelevani sitä sun tätä. Kevään aikana työ vei kuitenkin kaikki voimat, enkä päässyt ompelussa suunnittelua pidemmälle. Nyt on akut ladattu ja kaavat otettu esille. Tämän tapainen hame on suunnitelmissa.

                                                           kuva täältä


Tänä kesänä "joudun" lisäksi jännittämään. Kuten tuossa sivulla lukee, haaveilen mm. kihlauksesta. Se on minulla jatkuvasti mielessä, ja se on (ainakin melkein) täysin avopuolisoni syytä. Uutenavuotena hän vihjaili että tulevan vuoden aikana tulee tapahtumaan jotakin suurta. Kevään mittaan hän jatkoi että kysyy minulta jotain tärkeää "sitten kun lumet ovat sulaneet ja ulkona on lämmintä". Minulle tämä tarkoittaa, että hän aikoo kosia. Nyt en sitten saa tätä ajatusta päästäni. Avopuolisoni O haluaa kaiken lisäksi että se on yllätys, ja ärsyyntyy hieman kun kerron ohimennen mietteitä kosintaan tai häihin liittyen. Minulla on kauhea tarvea puhua näistä asioista jonkun kanssa, sillä tykkään suunnitella asioita ja keskustella minua kiinnostavista aiheista. Tällä hetkellä O on valitettavasti ainoa, jonka kanssa voin näitä juttuja jakaa. Hänen mielestään hän voi kosia vasta sitten kun en koko ajan puhu näistä asioista, sillä vasta sitten minut voi yllättää. Onko ideoita miten voisin lakata ajattelemasta näitä asioita, ainakin hetkeksi? Sillä tällä hetkellä löydän itseni jatkuvasti hääfoorumeilta haaveilemasta...


                                                   kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti