3. marraskuuta 2012

Ei juhlapaikkaa :(

Olipas huono alku päivälle. Käytiin katsomassa sitä juhlapaikkaa mutta meille tehtiin oharit. Kaikki ovet lukossa, ketään ei näy eikä kukaan vastaa puhelimeen. Kurkittiinn sitten paikan ikkunoista mutta eihän sieltä oikein mitään nähnyt. :(  Tuntia myöhemmin nainen jonka kanssa olin sopinut esittelystä soittaa "Olit soittanut?". Ei hän ollut muistanut että oltiin tulossa eikä edes pyytänyt anteeksi.

Todettiin kuitenkin O:n kanssa ettei tämä ole meidän juhlapaikka. Itse rakennus näytti ulkoa ihan siistiltä mutta pihalla oli ties mitä romua roskasäiliöistä metalliromuun. Sisällä oli todella jyrkät portaat, ainoat vessat alakerrassa ja itse juhlatila näytti todella ahtaalta (vaikka kotisivuilla luki että 120 henkilöä mahtuu).

Harmittaa hirveästi. Tuntuu ettei täältäpäin nyt löydy meille juhlapaikkaa. :( Ehkä minulla on liian kovat kriteerit:
-luonnon keskellä
-kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan
-saa viedä omat juomat (ja pitopalvelun)
-ei liian korkea tilavuokra
-esteetön liikkuminen liikuntarajoitteisille vieraille

Vielä odottelen vastausta muutamasta juhlapaikasta. Pitää varmaan soittaa niihin paikkoihin maanantaina...

Tovottavasti teillä muilla lauantai alkoi paremmin. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Voi harmi! Olen kuullut myös erään juhlapaikan cateringin tekevän samankaltaisia ohareita. Luulisi juhlapaikkojen omistajia kiinnostavan ainakin rahantulo ja se, että mitä juhlapaikoista ja niiden henkilökunnasta sanotaan esimerkiksi blogeissa, mutta ei. Maine menee tuollaisella välinpitämättömyydellä.

    Hääpäivänä ei myöskään halua olla huolissaan siitä, että onko kaikki rojut viety muualle. Teitte siis varmasti oikean päätöksen tämän paikan suhteen. Tsemppiä Emppu!

    VastaaPoista
  2. No johan oli tylyä palvelua, jos ei edes anteeksipyyntöä tullut :O Niin ja itse olen pannut merkille, että vähän turhan monesti törmää siihen, että todellisuus on aivan toista kuin mitä luvataan :/

    VastaaPoista