Sivut

25. marraskuuta 2012

Nam nam macaron

Jee taas uusi seuraaja! Ihanaa kun olette löytäneet tänne blogiin!

Tuli maistettua macaron-leivoksia ensimmäistä kertaa ikinä. Satuin huomaamaan kaupan pakastealtaassa Pirkan Macaron-pakkauksen ja sehän lähti saman tien mukanani kotiin. :)
kuva googlesta

Pakkauksessa oli 12 leivosta, 6 eri makua: mansikka, sitruuna, mustikka, suklaa vanilja ja pistaasi. Kaikki maut olivat hyviä mutta sitruuna ja pistaasi olivat lemppareita. Pistaasi oli niin erilainen maku ja sitruuna taas ihanan raikas. Toisaalta kaikki olivat kyllä niin namia eivätkä ollenkaan liian makeita kuten olin pelännyt (terveisin morsian joka söi kaikki omat 6 leivosta kerralla).
kuva googlesta

Olen siis päättänyt että meidän häissä tarjoillaan itsetehtyjä macaron-leivoksia. :)

Onko joku muu maistanut noita Pirkan Macaroneja?

2 kommenttia:

  1. Mä oon monesti vilkuillut kyseistä pakettia lähikaupan pakastealtaassa ja harkinnut sen ostamista, mutta epäillyt makujen aitoutta :D Maistoin alkusyksystä Lontoossa aitoa, alkuperäistä ranskalaista macaronsia, mitä ei kuulemma enää ihan samalla lailla valmisteta, ja täytyy sanoa että löi kyllä kuusnolla kaikki aiemmin maistamani macaronsit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäåni siinä maistui ihan aidot maut eikä esanssit. :) Ainoastaan hinta hirvitti, n. 8 euroa. Toisaalta katselin että Stockalta niitä saa ostaa kakkutiskiltä 1/kappale. Näistä innostuneena ajattelin kokeilla tehdä näitä itse. Mitäköhän siitäkin mahtaa tulla :)

      Poista