24. syyskuuta 2012

Ensimmäiset hankinnat :)

Eilen oli niin harmaa ja sateinen sunnuntai että päätettiin O:n kanssa suunnata kirpputoreille kiertelemään. Tarkoituksena oli löytää vanhoja lasipurkkeja ja kippoja karkkibuffettia varten. Ja löytyihän niitä! Kaikkein parasta oli kuitenkin kun esittelimme purkit O:n äidille ja tämä näytti että hänellä on ihan samanlaisia kaapissa. Ihanaa, saan lainata näitä kauniita lasipurkkeja sitten. Myös minun vanhempieni kätköistä löytyi muutama kaunis lasipurkki. Vielä vierailu Ikeassa joku päivä, sitten karkkibuffetin astiat ovat koossa. Lisäksi olen tilaamassa netistä metallisia karkkikauhoja. Jei!
Laitan astioista kuvia kunhan ensin saan loputkin purkit hankittua.

Tuleeko teille karkkibuffet? Jos, niin mitä karkkeja?


Minä haaveilen herkkubuffetista. Yksi pakollinen kermakakku, muutama erimakuinen juustokakku, mini kuppikakkuja, macaronseja ja karkkia. Paljon karkkia. :) Tässä vähän inspiraatiokuvia:
Kuvat googlestaNam!

5 kommenttia:

 1. Vähän positiivisempiin asioihin tuon edellisen kommenttini jälkeen, meille tulee karkkibuffet! Heti kun kuulin sellaisesta, en voinut vastustaa. Meillä on vielä itse sisältö suunnittelematta, mutta varmaan yritetään rakentaa se häissä muuten käytettyjen värien mukaan. Etsinnässä siis harmaita, keltaisia ja valkoisia karkkeja :)

  Houkuttelee myös macaronsit, joten ehkä tilaamme karkkibuffetiin tai kahvipöytää myös niitä, samoissa väreissä tietenkin.

  Lasipurkkien metsästys alkaa ensi viikolla IKEA kierroksella ;)

  -Eveliina-

  VastaaPoista
 2. Kuinka kauan teillä on vielä aikaa häihin?
  Onko kaikki varaukset tehty?

  Karkkibuffan suunnittelu on toki hyvä mutta muistakaa asioiden tärkeysjärjestys.
  Kirkon varaus, hääpaikan varaus, pitopalvelu, kampaaja, valokuvaaja ovat kyllä ihan ykkösiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no häitähän tanssitaan vasta kesällä 2014 joten kirkkoa ja juhlapaikkaa ei vielä edes voi varata (kampaajasta puhumattakaan). Jokainen päättäköön itse mitkä ne tärkeimmät asiat ovat. Minulle karkkibuffet on tärkeä osa hääjuhlaa. Kirkot sun muut varataan sitten kun sen aika koittaa.

   Poista
 3. Hei

  meilla oli karkkibuffet 2010 haissamme ja taytyy sanoa etta vieraat pitivat todella todella paljon. Silloin niita ei haissa juuri oltu nahty ja oli sinallaan mukava piristys. Kakun sijaan meilla oli cupcakeseja isossa tornissa. Kakkua ei kaivannut kukaan.

  Itseltani loytyi jonkun verran lasipurkkeja, mutta catering yrityksen katkoista loytyi myos jonkin verran, joten kysy ihmeessa myos heilta, jos sellainen on tulossa. Muutoin huuto.net, keltainenporssi.fi, kirpparit yms. ovat yllattavia paikkoja sopivien purnukoiden tayttamiseen.

  Oma vinkkini karkkien valintaan on vari. Eli 2-3 eri varia ettei tule liian sotkuisen nakoinen kokonaisuus. Mieti vareja jotka menevat hyvin yhteen. Meilla oli kaikki pastellin varista. Vaahtokarkkeja, tikkareita, marenkeja, geisha yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että teidän vieraat tykkäsi. Karkkibuffet taitaakin nykyään olla aika suosittu juttu, tosin en usko että meidän vieraista kukaan sellaista olisi aikaisemmin nähnyt. Toivottavasti hekin tykkäävät.

   Purkit on melkein kaikki jo valmiina. Kiertelin aika monet kirppikset ja muutaman aion ostaa ihan kaupasta, niille on käyttöä sitten tulevaisuudessakin.

   Poista