9. syyskuuta 2012

Ja niinhän siinä kävi että

vasemmassa nimettömässäni komeilee nyt kaunis, sileä valkokultainen kihlasormus. :)

Vietimme eilen mukavaa iltaa ystäviemme kanssa. Joukossa oli myös pariskunta joka oli kihlautunut vähän aikaa sitten. Kun vieraat olivat lähteneet juttelimme O:n kanssa niitä näitä. Mainitsin että meillä saattaa tulla kilpailua kesästä 2014, sillä silloin haluaisin naimisiin, eikä se pariskunta ole ainakaan ensi kesänä häitä viettämässä.

Aamulla nukuimme pitkään ja herättyämme juttelimme sängyssä peiton alla vähän kaikesta O:n kanssa. Hetki oli mitä ihanin, halailimme ja silitimme toisiamme. Siinä oli hyvä olla. Tuli muutaman sekunnin hiljaisuus, sitten O lausui nimeni ja kysyi haluaisinko mennä hänen kanssaan naimisiin. Vastasin hymyillen "haluan" ja yhtäkkiä O veti selän takaa esiin sormuskotelon (se oli kuulemma ollut valmiina peiton alla illasta saakka :D ). Minä vain hihitin kun O pujotti sormuksen sormeeni. Sitten halasin O:ta, katsoin sormusta sormessani ja hihitin lisää. Ja sama uudestaan. :)Päivä onkin mennyt aika pitkälti sormusta ihaillessa, myös O:n puolelta. Olen myös (vihdoin!) saanut näyttää kaikki kuvat ja ja muun materiaalin jonka olen vuoden aikana koonnut koneelleni häät-nimiseen kansioon. :) Oli helpottavaa huomata että O piti ideoistani ja oli tyytyväinen että olin tehnyt ns pohjatyön valmiiksi. Nyt on helppo aloittaa suunnittelu kunnolla kun sen aika koittaa. Mutta siis näillä näkymin häitä tanssitaan kesällä 2014.

Tämän myötä blogini saa uuden tehtävän myös hääblogina. :)

Illalla ollaan menossa hakemaan O:n äitiä, hän on ollut matkalla. Vielä ei olla kerrottu mitään perheille tai kavereille. Ajateltiin että antaa O:n äidin sitten itse huomata sormukset. Hän kun on tarkkaillut sormiani jo jonkin aikaa. ;) Sitten pitää varmaan soittaa minun vanhemmille. O sanoi että saan huomenna vasta päivittää facebookiin, eli osa kavereista saa tietää sitä kautta. Loput sitten kun tavataan. Hih.

Mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Voi että, miten ihana kosinta! <3 Onnea tuhannesti!

  VastaaPoista
 2. Oiiiii, aivan äärettömän kaunis ja ihana kosinta!
  Ihanan romanttista! Hurjasti onnea minun mielestäni
  tuoreelle kihlaparille. <3
  Nauttikaa kihlausajasta, se on rakkauden aikaa. ^^

  http://lovefall2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista