13. syyskuuta 2012

Minulla on kaaso!

Jei! Kävin eilen O:n kanssa hyvän ystäväni luona. Hän onnitteli, tajosi leivokset ja oli jopa ostanut meille skumppaa kosinnan juhlimista varten. Pyysin häntä sitten myös kaasokseni ja hän suostui kyyneleet silmissä. Tämä ystävä kertoi myös että on jo suunnitellut minulle polttarit! :) Ihanaa, kun joku toinen on yhtä innoissaan häistä kuin minä. O:ta taisi hieman pelottaa kun hän näki innostuneet ilmeemme.Kävinpä sitten illan päätteeksi ostamassa kolme hyvin kallista, paksua häälehteä eli luettavaa riittää.

Kaasoni lupautui myös mukaan tuleville häämessuille, jee. :)


Eipä tässä muuta. Mukavaa torstai-iltaa!

2 kommenttia:

 1. Olet onnellisessa asemassa että sulla on kaaso joka on ihan aidosti onnellinen ja innostunut puolestanne <3

  Me oltiin mun miehen kaveripiiristä ensimmäisiä naimisiin meneviä pareja ja vaikka monet ystäväni onnittelivatkin niin huomasin sen ettei moni kovinkaan oikesti onnellinen ollut puolesta. Monet ystävistäni jopa sanoivat närkästyneen siitä että itse ovat olleet jo vuoden päivät kihloissa ja hääpäivä on vielä unelmointiasteella ja me meillä jo päivät päätetty niin vähän ajan päähän...
  Kyllä toisaalta ymmärrän harmituksen mutta kyllä aikuisten ihmisten pitäisi osata pitää tuollaiset tunteet sisällään!! :D

  Iih mulle mies osti heti seuraavana viikonloppuna työmatkalta tullessaan kasan häälehtejä briteistä...niitä on ihanaa selailla :) Vaikka joskus tuntuukin että ideat lehdissä menee kyllä vähän överiksi.

  Millainen hääbudjetti teillä tulee olemaan vai oletteko vielä suunnitelleet?


  Voi nauti nyt tästä ihanasta kihlaus ja suunnitteluajasta ja ota kaikki leivokset ja skumpat iloiten vastaan jos joku tarjoaa ;)
  Paitsi jos olet morsiusdietillä of course ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin taidetaan olla kaveripiirissä niitä ensimmäisiä. Toinen hyvä ystäväni soitti minulle kihlauutisen kuultuaan, mutta puhelu tuntui enemmän kiusalliselta kuin iloiselta. Noh, onneksi kaaso on niin ihana!

   Budjetiksi olimme miettineet noin 5000, ja vieraita max 70. Mutta jos rahaa saisi säästöön enemmän, ei se haittaisi ollenkaan. :)

   Rakastan suunnittelua joten eiköhän tämä aika mene aika mukavasti asioita miettiessä :)

   Poista