Sivut

7. maaliskuuta 2013

Hääpukuja osa 2

Kävin tänään Sydänkäpy-nimisessä liikkeessä sovittamassa hääpukuja, ja täytyy kyllä sanoa että petyin kovasti.

Sovitin neljää pukua, joista kaksi olivat kamalia ja kaksi ihan ok. Unelmapukua ei löytynyt, mutta ehkä kaksi "varavaihtoehtoa", joita kuitenkin pitäisi muokata. Nämä ovat:

Eddy K 933

 ja Maggie Sottero Isadora Marie


Ei muuten toiminut se vinkki että jos kertoo budjetin liikkeessä, niin ei tuoda ylihintaisia pukuja. Kun kerroin budjetin ja että haluan pitsiä sain kuulla "Ei onnistu". Pitsi on kuulemma niin kallista. Jaaha. Sain siis sovittaa aaaaaivan liian kalliita pukuja.

Pettymyksen tästä sovituksesta teki pukujen vähäinen määrä ja aivan väärä koko. Fianceéssa puvut istuivat täydellisesti ja olivat normaalin naisen kokoisia, kun taas Sydänkävyssä oli nollakokoisia pukuja. Minä en ole mitenkään iso mutta kyllä tuli läski olo kun puku ei mennyt lähellekään kiinni, eikä jatkopalakaan auttanut yhtään. Miksi tämän kokoisia pukuja edes on kun minusta useimmat morsiametkaan eivät ole sen kokoisia?!

Otin valokuvia, mutta en kyllä laita niitä tänne. Kun puvut tosiaan olivat niin väärän kokoisia niin eihän siinä edes näe miltä sen puvun kuuluisi näyttää päällä. :(

No joo, eihän tässä vielä mikään kiire ole. Haluaisin vain sovittaa lisää ja löytää edes sen oikean mallin. Ja kun tämä raha nyt näyttää olevan esteenä. Pitäisiköhän ihan piruuttaan yrittää tilata joku halpakopio netin kautta?

4 kommenttia:

  1. netistä ei välttämättä saa aivan halvinta laatua , vaikka hinta sitä voisi näyttää. eräs yritys ottikin minuun yhteyttä, kun mietin jenjenhouse.comia. he voisivat tilata tuotteeni ja hoitaa mahdolliset reklamaatiot yrityksen kanssa. he myös rohkaisivat, ammattilaisina he kertoivat että ko. sivustoilta tilanneina on tullut pukuja joita ei erota 1000euron puvuista. toki he kertoivat myös sen mahdollisuuden, että muutamia pukuja on tullut, joissa on ollut reklamoitavaa, mutta kuten tiedämme, se on ymmärrettävää hintojen takia =)

    ja asiasta kukkaruukkuun, olen ajatellut silti käydä kokeilemassa pukuja liikkeessä, vaikka todennäköisesti en tule sitä sieltä ostamaan. puku on mistä en tingi, vaikka hinta ratkaiseekin: ennenkaikkea haluan, että puku on minun näköiseni ja pidän siitä. oli sitten merkitön tai merkillinen ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä yritys mahtaa olla kyseessä, ja maksatko heille siitä että he tilaavat puolestasi? Vai ymmärsinkö nyt oikein?

      Minulla ei ole väliä onko puvussa merkkiä vai ei. Netistä tilatessa mietin lähinnä sitä minkälaatuisesta kankaasta puku on tehty, ja kestääkö se vai ratkeavatko saumat heti.

      Poista
  2. Noh olipas tympee kuulla ettei budjetti riitä.. :/ En tajunnutkaan vinkatessani, et se pitsi on tosiaan niin kallista nykyään!
    Toivotaan että se puku vielä löytyy, tai siis kyllä se vielä löytyy ;)

    VastaaPoista