Sivut

17. maaliskuuta 2013

Hööhömpötystä kaason ja bestmanin kanssa

Nyt on vihdoin aikaa kirjoittaa eilisestä palaverista. Kaaso ja Bestman olivat täällä juttelemassa kaikesta häihin liittyvästä. Itsehän olen kertonut ihan KAIKEN kaasolleni jo. Siksi tulikin aika yllätyksenä kun bestman ei tiennyt edes häiden päivämäärää. Ehkä miehet juttelevat muista asioista ensin :P Kaiken kukkuraksi sain tietää että bestmanilla on syntymäpäivä meidän hääpäivänä...

Ilta oli oikein mukava. olin valmistanut meille kaikenlaisia herkkuja ja korkattiin sitten vielä viinipullo (tämä morsian vasta harjoittelee viinien juomista).


Tein taas macaron-leivoksia. Ja kaaso joku söi ne hetkessä :D . Taisivat siis olla hyviä. On muuten kumma. Kaikkialla lukee että macaronseja on niin vaikea tehdä ja harvemmin onnistuu. Minä olen tehnyt näitä nyt tasan 2 kertaa, ja kummallakin kerralla ovat onnistuneet täydellisesti. Ei mitään ongelmaa. Beginners luck?






Käytiin läpi kaikki mitä tähän asti ollaan saatu aikaan/suunniteltu ja mietittiin yhdessä mm. ohjelmaa häihin. Kaaso ehdottikin aika kivaa leikkiä, pitääpä tutkailla sitä vaihtoehtoa hieman lisää.

Minä tykkään askarrella, joten esim. kutsujen tekemiseen en tarvitse muiden kuin O:n apua. Mutta ne pöytäkoristekukat. Näytettiin ne kaasolle ja bestmanille ja he tykkäsivät. Kaaso ainakin oli ihan intona, että koska saa tulla tekemään.


Löysin myös uuden, kivan ohjeen neilikoiden tekoon. :) Tuossa noita kukkia nyt sitten onkin. Värimaailma tulee hieman muuttumaan, mutta muuten tuossa on ne kukat mitä pöytiinkin sitten tulee. Euroshopperin kurkkuviipale-purkit ovat juuri oikean kokoisia lasipurkkeja kukille. Niitäs iis keräilemään (otan vastaan jos jollain sattuu olemaan, itsellä tällä hetkellä tasan 1 kappale :D ). Purkit aion koristella pitsillä, kunhan oikeanlainen pitsi löytyy :)






Tänään käytiin O:n kanssa ostamassa uudet puhelimet. Kai niillä vanhoilla olisi vielä ihan hyvin pärjännyt, mutta nyt on älypuhelimet. Ilta onkin mennyt kännyköitä räplätessä...Vähän pelottaa irrottautua jostain tutusta ja turvallisesta. Miten niin kaavoihin kangistunut :P



Ja taas on viikonloppu mennyt ja huomenna pitäisi jaksaa töihin. Tulisi jo pääsiäinen ja pitemmät lomat...

2 kommenttia:

  1. No hyvä, että bestmanninkin tiedot on nyt päivitetty! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo taidettiin kummatkin olla aika hölmistyneen näköisiä kun bestman sai tietää päivän ja minä tajusin ettei rakas sulhanen ole edes maininnut asiaa (ollut tiedossa kuitenkin jo joulusta saakka...)

      Poista