Sivut

9. maaliskuuta 2013

Hääsuunnittelua aurinkoisena lauantaina

Tänään tuli taas pitkästä aikaa katseltua valokuvaajia ja pitopalveluita, jopa yhdessä sulhasen kanssa. Olen itse aika pitkälti yksin hoitanut netistä yhteystietojen etsimiset ja hinta-arvioiden pyytämiset. Nyt tehtiin yhdessä O:n kanssa lista valokuvaajista ja pitopalveluista joihin hän aikoo ottaa yhteyttä ensi viikolla. Päätettiin myös jonkinlainen kipuraja valokuvausbudjetille.

Valokuvaajista sen verran että lähetin myös sille harrastekuvaajalle(jota aiemmin kysyin kuvaamaan meidän häitä) viestiä josko hän kuitenkin vielä miettisi hintapyyntöään uudestaan.

Asiasta kukkaruukkuun. Saatoin löytää tulevan hääpukuni. Olen selannut netistä paljon käytettyjä pukuja ja lähetellyt kyselyjä sinne tänne. Päätin kuitenki laittaa eräälle foorumille ostetaan hääpuku-ilmoituksen ja hetkeä myöhemmin sain jo ensimmäiset vastaukset. Toinen näistä vastaajista on myymässä pukuaan tulevien elokuisten häidensä jälkeen, ja laittoi puvusta kuvan. Ja se on juuri sellainen puku jonka haluan. Ollaan oltu yhteyksissä ja kaikki vaikuttaa täydelliseltä. Jossain kohtaa lähden vielä pukua sovittamaan. On se kumma miten asiat joskus järjestyvät kuin itsestään. :)

Ihanaa lauantai-iltaa! Minä jatkan nyt löhöilyä yhdessä koiran kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti