Sivut

10. maaliskuuta 2013

Naimisiin öisin

Nyt on tämäkin morsian nähnyt ensimmäiset hääunensa. Itseasiassa olen tällä viikolla nähnyt jo kolmena yönä unta häihin liittyen. Johtuisikohan siitä että ollaan taas jatkettu suunnittelua...

Ensimmäinen uni taisi olla painajainen. Olimme yhtäkkiä menneet naimisiin O:n kanssa ja mietin että mites nyt, kun hääpäivään on vielä ainakin puoli vuotta aikaa. Äitini vastasi ettei meillä enää mitään hääpäivää tule olemaan kun ollaan jo menty naimisiin. Unessa kysyin mitä mieltä O oli mekostani. Puku oli valkoinen ja täynnä kankaisia ruusuja (aivan kamala :) ). O:ta askarrutti eniten puvun hinta. Kerroin alkuperäisen hinnan olleen 2017 euroa, mutta olin itse saanut sen 160 eurolla. Johan kirkastui sulhasen ilme. :D Itsellä oli olo, että oli ollut pakko tyytyä halpaan pukuun.

Seuraavassa unessa havahduttiin O:n kanssa yhtäkkiä siihen että on meidän hääpäivä eikä edes valokuvaajaa ole varattu. Mietittiin että miten tässä näin kävi, miten me ei olla huomattu että aika on kulunut niin nopeasti. Muistan että hiukseni olivat sekaisin ja itse vihkimiseen oli vain muutama tunti.

Kolmas uni olikin jo ihan mukava. Muistan istuneeni O:n vieressä sohvalla ja katsoneeni häntä hymyillen. Sitten olen sanonut hänelle että "Tässä sitä nyt ollaan. Huomenna on se päivä. Jännittääkö?"


Jaahas, huomenna on taas valitettavasti mentävä töihin. Onko pakko jos ei halua?

1 kommentti:

  1. Mä oon tiedätkö ihan vastaavia unia nähnyt tällä viikolla! :D Siis että ollaan menty naimisiin ihan liian aikasin tai et häät on tulossa ja mitään ei oo hoidettu. Yks yö näin unta et oli hääpäivän aamu ja tajusin ettei kutsuja oo laitettu ja kukaan ei siis tullut paikalle :D
    Tsemppiä työpäivään :)

    VastaaPoista